facemask · innisfree · review · skincare

Innisfree it’s Real Squeeze Mask

Blackberry – nutritions for your skin, this one felt good on skin and doesnt leave any sticky residue after you use them. cucumber – for dry skin, this one fells nice on face and doesnt leave any sticky residue my face felt nice in the morning and moistured tea tree – troubled skin for moisturized…… Continue reading Innisfree it’s Real Squeeze Mask

misc

LA Girl Metallic Liquid Lipstick Review and swatch no GML858 and GML864

I was accompanying my in law @bycleoputri to attend the launch of this baby right here in Kota Kasablanka Mall. not too big, nothing fancy, just some of the beauty blogger invitation and some make up artist for the full week and i got a chance to swatch some products because they display and sell…… Continue reading LA Girl Metallic Liquid Lipstick Review and swatch no GML858 and GML864

Brand lokal · local brand · product lokal indonesia · purbasari

Purbasari Hi Matte Lip Cream Review and Swatches

hi…  balik lagi dengan review lipstick. kali ini aku mau review Purbasari Hi Matte Lip Cream no 01 Lantana dan 05 Freesia. Aga terlambat memang nulis review ini. soalnya sempat sibuk dengan kerjaan dan aktivitas lainnya, jadi baru sempat nulis lagi beberapa hari ini. pasti sudah pada tau ya dengan lipstick yang satu ini. Jujur…… Continue reading Purbasari Hi Matte Lip Cream Review and Swatches

natural products · Secret Garden Natural Semi Matte Lipstick · toskanatura

Secret Garden Natural Semi Matte Lipstick from @toskanatura

Hi… balik lagi di review kali ini. baru aja beli lipstick dari @toskanatura, as some of us knew, toskaNatura adalah online shop yang menjual produk produk dengan bahan natural, benernya udah lama banget mau beli lipstick natural, tapi carinya liquid lipstick, apa daya, karena ga ketemu yang liquid akhirnya beli juga nih lipstick, mainly karena…… Continue reading Secret Garden Natural Semi Matte Lipstick from @toskanatura

Absolute New York · lipstick · Velvet Lippie

Velvet Lippie in Vampette

Living up to its name, this liquid lipstick is velvety and quite long lasting, offcourse if you eat something oily this lipstick will fade but not totally faded. TBHi actually tought that this lipstick has some stain on it, because after i had my dinner which usually oily, it still have this faint berry color…… Continue reading Velvet Lippie in Vampette