catrice · etude house · lash overnight serum · My Lash Serum · review

Serum bulu mata, efek setelah sebulan, Eyelash serum with before n after pic (EN/ID)

Its been a month since I use my eyelash serums that I wrote in my previous post. and this time I post more detailed photos than my previous post. Sudah satu bulan berlalu (kurang lebih lah) sejak gue coba pake si serum yang gue post di artikel sebelumnya. kali ini gue ada perbandingan foto jadi…… Continue reading Serum bulu mata, efek setelah sebulan, Eyelash serum with before n after pic (EN/ID)

catrice · etude house · korean products · lash overnight serum · My Lash Serum · review

Serum pemanjang bulu mata / Lash lengthening serum (EN/ID)

Hi, It is been a while since I wrote about my eyelash, actually I did a lot of extension and I had eyelash perm for a several months, then I decided not to do it, and i cut my eyelash usage. afer a while I realized something, it getting shorter! I am panicking, but worry…… Continue reading Serum pemanjang bulu mata / Lash lengthening serum (EN/ID)

innisfree · Innisfree No Sebum Blur Powder · korean · make up · misc

Innisfree No Sebum Blur Powder

Satisfied by the Innisfree No Sebum Mineral Powder, I bought this one, because it said to work better, as my skin has texture due to my acne period during the last 20 years after 2011 I need to have my face “blurred”, in hope to have a better texture I choose this powder. And again…… Continue reading Innisfree No Sebum Blur Powder

acne · acne care · misc · skin care · skin care detox · The Ordinary

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% and Lactic Acid 10% + HA Review (before after picture after 2 months (ID and EN)

Hi Semua, Setelah 2 bulan lebih mencoba skin care di negara yang baru ini, akhirnya gue ngerasa cukup puas untuk nulis review dari skin carenya disini, yep, sesuai judul gue pake Niacinamide dan Lactic Acid, setelah sebelumnya gue ngerawat muka cuma pake Aloe Vera Gel aja, karena muka ga kunjung membaik, problem muka gue sederhana,…… Continue reading The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% and Lactic Acid 10% + HA Review (before after picture after 2 months (ID and EN)

foundation · make up · Maybelline · Maybelline Fit Me Matte + Poreless Liquid Foundation · misc · skin care · Skin problem · skincare

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Liquid Foundation, my thought and opinion (ID and EN)

Hi… balik lagi ke review foundation ala felzworld. foundie ini gue beli setelah gue coba baca review kesana dan kemari, lalu sepertinya untuk drugstore ini adalah pilihan terbaik saat ini. Gue ga gitu ngefans pake foundation, tapi mengingat lawan gue bule – bule cakep nan bohay, kayanya gue mesti tampil cakepan dikit sekali sekali. Dan…… Continue reading Maybelline Fit Me Matte + Poreless Liquid Foundation, my thought and opinion (ID and EN)

innisfree · INNISFREE No Sebum Mineral Powder · make up · makeup · powder · review · skincare

INNISFREE No Sebum Mineral Powder

This is my first working powder for my super oily skin, okey, I didn’t try a lot of powder in my life, I only had Maybelline, Garnier, Martha Tilaar (Sariayu, our local brand) compact powder, Catrice. None of them are a big brands tbh. But I rarely use any powder in my life, especially because…… Continue reading INNISFREE No Sebum Mineral Powder

Alverde · makeup · natural products

Alverde NATURKOSMETIK color & care, 30 ml, review dan opini pribadi (ID and EN review)

Jadi dikarenakan gue tinggalin foundation gue disana (red: indonesia) akhirnya gue mutusin buat beli foundation disini, karena somehow tinted moisturizer aja ga cukup buat gue (sok banget padahal gue tuh jarang pake foundation, benernya cuma karena mau beli sesuatu aja). Dikarenakan gue ini masih baru dan ga ngarti beli kosmetik dimana, n gue ga sudi…… Continue reading Alverde NATURKOSMETIK color & care, 30 ml, review dan opini pribadi (ID and EN review)