innisfree · Innisfree No Sebum Blur Powder · korean · make up · misc

Innisfree No Sebum Blur Powder

Satisfied by the Innisfree No Sebum Mineral Powder, I bought this one, because it said to work better, as my skin has texture due to my acne period during the last 20 years after 2011 I need to have my face “blurred”, in hope to have a better texture I choose this powder. And again…… Continue reading Innisfree No Sebum Blur Powder

essence · make up · makeup · misc · review

[Review] Essence get big lashes volume curl

Hiiii, Back with another review from me, after Maybelline’s one i don’t think I ever do post other mascara review, since I am in Hungary now I prefer the non waterproof Mascara, why? because I use them every single day, and if I use the waterproof one it will takes sometimes to clean them, and…… Continue reading [Review] Essence get big lashes volume curl

cosmetic · Kiko Milano · make up · makeup · misc · review

[Review] Kiko Milano Glow Fusion Powder Highlighter [EN and ID]

Heiiii…. I am back from Milano, and when I was there I purchased some of Kiko Milano products šŸ™‚ and this time I want to review their Glow Fusion Powder Highlighter. I am not a highlighter girl, simply because my skin has a lot of texture thanks to my acne prone skin, but I was…… Continue reading [Review] Kiko Milano Glow Fusion Powder Highlighter [EN and ID]

Brand lokal · local brand · make over · make up · misc · product lokal indonesia

[REVIEW] MAKEOVER: BLUSH ON

Heii…. Kembali lagi dengan review dari Felzworld, kali ini mau nulis review tentang make up, blush on tepatnya, gue itu bukan orang yang biasa pake blush on banget, kenapa? karena ga bs pake, suatu saat gue liat temen gue pake dan gue mau jugaaak! ikut2an haha, jadilah gue cari blush on yang cocok buat kulit…… Continue reading [REVIEW] MAKEOVER: BLUSH ON

foundation · make up · Maybelline · Maybelline Fit Me Matte + Poreless Liquid Foundation · misc · skin care · Skin problem · skincare

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Liquid Foundation, my thought and opinion (ID and EN)

Hi… balik lagi ke review foundation ala felzworld. foundie ini gue beli setelah gue coba baca review kesana dan kemari, lalu sepertinya untuk drugstore ini adalah pilihan terbaik saat ini. Gue ga gitu ngefans pake foundation, tapi mengingat lawan gue bule – bule cakep nan bohay, kayanya gue mesti tampil cakepan dikit sekali sekali. Dan…… Continue reading Maybelline Fit Me Matte + Poreless Liquid Foundation, my thought and opinion (ID and EN)

innisfree · INNISFREE No Sebum Mineral Powder · make up · makeup · powder · review · skincare

INNISFREE No Sebum Mineral Powder

This is my first working powder for my super oily skin, okey, I didn’t try a lot of powder in my life, I only had Maybelline, Garnier, Martha Tilaar (Sariayu, our local brand) compact powder, Catrice. None of them are a big brands tbh. But I rarely use any powder in my life, especially because…… Continue reading INNISFREE No Sebum Mineral Powder

Alverde · makeup · natural products

Alverde NATURKOSMETIK color & care, 30 ml, review dan opini pribadi (ID and EN review)

Jadi dikarenakan gue tinggalin foundation gue disana (red: indonesia) akhirnya gue mutusin buat beli foundation disini, karena somehow tinted moisturizer aja ga cukup buat gue (sok banget padahal gue tuh jarang pake foundation, benernya cuma karena mau beli sesuatu aja). Dikarenakan gue ini masih baru dan ga ngarti beli kosmetik dimana, n gue ga sudi…… Continue reading Alverde NATURKOSMETIK color & care, 30 ml, review dan opini pribadi (ID and EN review)